Betalen

Oral Sense Mondhygiënistenpraktijk Soest staat voor kwaliteit en service
Graag horen we van u op welke punten wij ons nog verder kunnen verbeteren, zodat we ons daarop kunnen richten en laat ons weten hoe wij ons verder kunnen verbeteren.

Aanvragen begroting
Indien u een grotere tandheelkundige ingreep dient te ondergaan krijgt u vooraf een begroting van uw mondhygiënist (vanaf 150 Euro, tenzij anders met uw mondhygiënist overeengekomen). Op deze manier weet u van tevoren waar u aan toe bent en kunt u bij eventuele onduidelijkheden om opheldering vragen bij uw mondhygiënist.

De rekening

De mondhygiënistenrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code.

Betaling
U ontvangt de nota na de behandeling. U wordt vriendelijke verzocht om de betaling per PIN te voldoen.

Vergoeding
De verzekeraars bepalen in hun (aanvullende) verzekering welke vergoedingen er zijn voor de tandheelkundige behandelingen. Een aantal verzekeraars vergoedt alle kosten tot een bepaald bedrag. Andere verzekeraars hanteren een maximale vergoeding per behandeling. Dat kan betekenen dat wanneer een behandeling hoger uitkomt dan de maximale vergoeding, u als patiënt het verschil moet bijbetalen. Kijk dus goed naar de vergoeding voor tandheelkundige zorg in uw verzekeringsvoorwaarden. Informatie over aanvullende verzekeringen vindt u op www.allesoverhetgebit.nl/polisvergelijker.